Komentár k zmenám zákona o dani z príjmov s účinnosťou od 1. 1. 2005 - Borodovčák, Michal
Dňom 1.5.2004 sa SR stala právoplatným členom EÚ. Táto skutočnosť sa premietla aj do legislatívnej úpravy zákona o dani z príjmov (zákon č. 595/2003 o dani z príjmov v znení neskorších predpisov), prostredníctvom príslušných ustanovení, ktoré priniesol zákon č. 177/2004 Z.z. a hlavne zákon č. 659/2004 Z.z. Stručná informácia o zmenách v uvedenom zákone.