Juhoafrická republika má záujem o aktívnejší obchod - Húsková, Miroslava
Obchod s JAR v rámci Európskej únie. Orientácia vzájomného zahraničného obchodu. Juhoafrickí investori na Slovensku. Podpora podnikateľov v JAR.