Management consultancy in transition economies and its perspectives - Poór, József
Problematika ekonomického a manažérskeho poradenstva v tranzitívnych ekonomikách strednej a východnej Európy. Prezentácia základnej koncepcie poradenstva. Najdôležitejšie charakteristiky jeho rozvoja vo vyspelých krajinách a jeho hodnotenie. Perspektívy vývoja manažérskeho poradenstva, ktorý je ovplyvňovaný najmä vstupom krajín do Európskej únie a adaptáciou ekonomík na integračné a globalizačné procesy.