Zmluvná pokuta a odstúpenie od zmluvy - Ovečková, Oľga
Odstúpenie od zmluvy v Občianskom zákonníku a v Obchodnom zákonníku. Zánik záväzku na zmluvnú pokutu pri odstúpení od zmluvy podľa občianskeho práva a podľa obchodného práva. Odstúpenie od zmluvy o úvere, príp. o pôžičke. Odstúpenie od zmluvy a vznik nároku na zmluvnú pokutu.