Ochranné známky a jiné průmyslové vlastnictví - Chlumská, Karla
Dve roviny ochrany priemyselného vlastníctva: národná a komunitárna (medzinárodná). Ochranné známky a ich právne ošetrenie. Registrácia ochrannej známky pre územia členských štátov EÚ (známka Spoločenstiev). Špekulatívne registrácie ochranných známok. Priemyselné vzory. Vynálezy a zlepšovacie návrhy.