Ako agentúry pomohli Tatrám ? - Christophoryová, Ľubica
Ako reagovali viaceré agentúry a klienti na prírodnú katastrofu v Tatrách, aká bola ich komunikačná a kreatívna stratégia, aké médiá v kampaniach použili. Vyhodnotenie úspešnosti kampaní.