Slovensko je úspešným príbehom transformácie - Ondrášik, Braňo
Rozhovor s významným predstaviteľom neokonzervatívneho hnutia v USA a analytikom R. Perlem o americko-ruskom summite, o úlohe NATO vo vojne v Iraku, o kríze v transatlantických vzťahoch a o doktríne preventívneho útoku.