Daňové plánovanie pretrvá - Burák, Emil
Daňové plánovanie a právne a finančné vedomie daňových subjektov. Tendencie najvyspelejších ekonomík redukovať malé ekonomiky postavené na daňovo zvýhodnených režimoch. Ekonomická realita alokácie zdrojov v offshore. Hrozba daňových únikov pri podnikaní cez internet.