Příčiny nevyužívání optimalizačních metod v praxi - studie v podmínkách ČR - Plevný, Miroslav
Poukázanie na možné príčiny nevyužívania optimalizačných metód ako účinných nástrojov manažmentu v podnikoch Českej republiky. Štúdia využívania optimalizačných metód vo firmách v ČR. Prieskum stavu využívania modelov, metód a racionálnych kvantitatívnych postupov vo firmách ČR. Dôvody nepoužívania optimalizačných metód. Motivačné faktory pre prípadné požívanie optimalizačných metód. Formy sprístupnenia informácií o možných spôsoboch aplikácií. Závery realizovaného prieskumu, prezentácia súhrnných výsledkov.