Komentár k zákonu č. 577/2004 Z.z. ... - Martincová, Viera
Komentár k zákonu č. 577/2004 Z.z. o rozsahu zdravotnej starostlivosti uhrádzanej na základe verejného zdravotného poistenia a o úhradách za služby súvisiace s poskytovaním zdravotnej starostlivosti. Kategorizácia chorôb, liečív, zdravotníckych pomôcok a dietetických potravín.