"Rozměry" firemního vůdce 21. století - Procházka, Jan
Podnikateľský svet nového storočia a nové požiadavky na vedúcich manažérov.Vzťah ku zmene a k systematickému zdokonaľovaniu. Preberanie skúseností od starších pracovníkov firmy. Vzdelávacie inštitúcie a príprava manažérov nového storočia.Správne sebahodnotenie. Osobný vzťah k podniku a predávanie seba samého. Orientácia na trh v období "hyperkonkurencie".