Komentár k zákonu č. 581/2004 Z.z. ... - Pažitný, Peter
Komentár k zákonu č. 581/2004 Z.z. o zdravotných poisťovniach, dohľade nad zdravotnou starostlivosťou a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zdravotné poisťovne, zriadenie a pôsobnosť úradu, povolenie a predchádzajúci súhlas úradu. Dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Sankcie. Likvidácia zdravotnej poisťovne, transformácia doterajších zdravotných poisťovní. Základné, spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia.