Data mining ako integrácia štatistických metód a techniky neurónových sietí - Marček, Dušan
Vybrané aspekty a charakteristika štatistických analytických nástrojov a informačných technológií na báze výsledkov umelej inteligencie, ktoré sa používajú a na ktorých sú založené princípy technológie ťaženia z dát. Štatistické analytické nástroje data mining. Umelé neurónové siete.