Daň z motorových vozidiel - Matejová, Mária
O dani z motorových vozidiel pojednávajú jednotlivé ustanovenia zákona o miestnych daniach č. 582/2004 Z.z. Spoločné, prechodné a záverečné ustanovenia. Vzory daňových priznaní.