Miestne poplatky za komunálne odpady - Vargová, Mária
Zákon o miestnych daniach č. 582/2004 bol novelizovaný zákonmi č. 733/2004 Z.z. a č. 747/2004 Z.z., platnými od 1. 1. 2005. Výklad niektorých paragrafov zákonov.