Štíhlá organizace skladu pro finální produkci - Fekete, Milan
Skladovanie výrobkov ako zásob finálnej produkcie. Ťahový doplňovací systém. Sekvenčný ťahový systém. Zmiešaný ťahový systém. Stavy zásob finálnej produkcie: poistná zásoba (buffer), bezpečnostná (safety) zásoba. Organizácia a riadenie skladu finálnej produkcie.