Obchodné zmluvy - Kubíček, Pavol
Konfrontácia zásady zmluvnej slobody a zásady záväzností zmúv. Charakteristika obstarávateľských typov zmlúv upravených v Obchodnom zákonníku. Nepomenované zmluvy. Ochrana subjektov zmluvy v Obchodnom zákonníku. Prvky ochrany záujmov účastníkov obchodno-právnych vzťahov.