Konsolidovaná účtovná závierka - Hájková, Anna
Zmeny pri konsolidácii účtovnej závierky schválením zákona č. 561/2004 Z.z., ktorý je novelou zákona o účtovníctve. Na zostavovanie konsolidovanej účtovnej závierky účtovné jednotky budú používať Medzinárodné účtovné štandardy, ktoré prijala EÚ.