Aj riaditeľa možno kúpiť na kľúč - Múčka, František
Výber vhodných kandidátov na obsadzovanie topmanažérskych postov. Požiadavky, ktoré musia adepti spĺňať. Personálno-poradenské agentúry na Slovensku, ktorých úlohou je nájsť, osloviť a presvedčiť vhodných kandidátov (služba executive search). Stretnutia agentúr s klientami - požiadavky na hľadaného manažéra. Výška odmeny pre agentúru za získaného manažéra.