Príspevok k identite verejnej správy - Barták, Peter
Vymedzenie pojmu verejná správa. Vymedzenie predmetu a metód verejnej správy ako reziduálnej vedy, priesečníku vied alebo ako syntetickej vedy. Teoretické a metodologické základy vedy o verejnej správe. Verejná správa ako študijný odbor a oblasť pedagogickej činnosti.