Dohody a poistné na zdravotné poistenie - Mihál, Jozef
Účinnosť zákona o zdravotnom poistení č. 580/2004 Z.z. v znení zákona č.718/2004 Z.z. a zmeny v platení poistného pre pracujúcich na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru. Kto sú zamestnancami, SZČO a samoplatiteľmi pre účely tohto zákona. Ročné zúčtovanie poistného samoplatiteľa.