Realizácia prijatých zámerov reformy verejnej správy je vo verejnom záujme - Kútik, Ján
Verejná správa vo všeobecnosti a s dôrazom na jej činnosť v prospech verejného záujmu. Vybrané súčasné problémy v štátnej správe a aj v samospráve. Príčiny a možné riešenia uvedeného stavu. Počty miest a obcí a ich veľkostná štruktúra v krajoch SR.