Dotácie výkonov vo verejnej hromadnej doprave - Koišová, Eva
Analýza vývoja dotácií dopravných výkonov vo verejnej hromadnej autobusovej dopravy. Analýza veľkosti a osídlenia územia jednotlivých krajov SR. Porovnanie dotácií výkonov vo vybraných druhoch verejnej hromadnej osobnej doprave. Dopravný výkon. Dotácia pripadajúca na 1 km. Porovnanie vývoja dotácií vo verejnej hromadnej autobusovej doprave s dotáciami v osobnej železničnej doprave.