Ministerstvo obmedzuje medzinárodných dopravcov - Marčan, Peter
Medzinárodné autobusové linky odčerpávajú cestujúcich dotovanej prímestskej doprave. Ministerstvo zakročilo určitými obmedzeniami pri vydávaní licencií. Tieto obmedzenia postihnú však predovšetkým cestujúcich. Vlna odporu u slovenských a českých dopravcov. Vzniknutá situácia môže mať dohru v Bruseli. Po vstupe do EÚ by sa mali podmienky zmäkčovať a nie pritvrdzovať.