Reflexia ekonomických opatrení v kúpeľníctve Slovenskej republiky - Eliašová, Darina
Kúpeľníctvo ako jedna z priorít hospodárskeho rozvoja Slovenskej republiky. Ekonomické opatrenia v kúpeľníctve v podobe štátnych zásahov. Podpora podnikateľských aktivít. Hospodárenie kúpeľných podnikov. Zdravotnícka reforma a zmeny v hospodárení kúpeľníckych podnikov.