Konzervatívni sporitelia si na svoje prídu aj v poisťovni - Záborský, Ján
Poisťovne ponúkajú zaujímavejšie zhodnotenie prostriedkov ako banky, treba sa však pripraviť na dlhodobý investičný horizont. Produkty bánk a produkty poisťovní. Spolupráca niektorých bánk s poisťovňami. Záujem o životné poistky - daňové zvýhodnenie. Investičné životné poistenie - poistenie spojené s investovaním.