Ekonomika a poznatky - Hladký, Boris
Lisabonská stratégia pre Slovensko - prechod na znalostnú ekonomiku. Podmienky pre budovanie ekonomiky založenej na poznatkoch. Rozvoj informačnej spoločnosti a vzdelanosti. Investície do informačných technológií a ekonomický rast krajiny. Zvyšovanie zamestnanosti v IT sektore. Funkcia fondov rizikového kapitálu.