Strategický partner vstúpil na trh - Sotník, Alexander
Majiteľ majoritného podielu Slovenských elektrární (SE) talianska energetická spoločnosť ENEL.Najdôležitejšie body v privatizácii SE. Dostavba 3. a 4. bloku jadrovej elektrárne v Mochovciach jedným z najdôležitejších aspektov investičného plánu. Plán rozvoja tepelných elektrární zatiaľ chýba.