Progresívne trendy riadenia výrobných podnikov - Teplická, Katarína
Zlepšovanie výkonnosti výrobných podnikov prostredníctvom podnikových zmien a implementáciou nových trendov vo výrobnom manažmente. Lean manažment ako základný moderný nástroj efektívneho riadenia výrobného podniku. Kľúčové princípy lean manažmentu. Kaizen - systém neustáleho zlepšovania výroby. Metódy JIT a TQM , PLM (Product lifecycle management), CIM, CAD, CAM, CAPP, CAQ. Total productive maintenance TPM - komplexná produktívna údržba. Outsourcing - využitie vonkajších zdrojov.