Delegovať znamená efektívne riadiť - Adamková, Hana, 1969-
Možnosť delegovania niektorých manažérskych pracovných povinností na svojich zamestnancov. Delegovanie pracovných úloh a delegovanie zodpovednosti - charakteristika. Vhodný výber zamestnanca. Výhody pre manažéra.