Politické riziko v tranzitivních ekonomikách a v Evropské unii - Žák, Milan
Definícia politického rizika a jeho dimenzia. Hodnotenie a meranie politického rizika. Oblasti politického rizika. Hodnotenie politického rizika vo vybraných európskych a tranzitívnych krajinách. Zložky politického rizika.