Na ceste do Európskej únie - Nebauer, Rupert
Zamyslenie o úpravách týkajúcich sa sprostredkovania poistenia v ČR a SR. Názor zo zahraničia. Poistenie zákonnej zodpovednosti na ochranu spotrebiteľa. Pripravované zákony v ČR a SR.