Ohodnotenie výkonnosti verejnej správy: teoretické východiská a skúsenosti z experimentu v Slovenskej republike - Nemec, Juraj
Byrokracia v ekonomickej teórii. Základné príčiny neefektívnosti verejnej správy. Nové prístupy k riadeniu verejnej správy. Súčasná prax finančného manažmentu a kontroly vo verejnom sektore v podmienkach strednej a východnej Európy verzus moderné prístupy. Hodnotenie výkonnosti verejnej správy. Experiment hodnotenia výkonnosti verejnej správy na Slovensku.