Nastává při rozšíření Evropské unie paradox nových členů? - Loužek, Marek
Definícia paradoxu nových členov. Empirické príklady a jeho množstvo v politických spoločenstvách. Praktické príklady paradoxu a hlasovacie indikátory v EÚ. Výskyt paradoxu pri rozšírení EÚ. Definícia tzv. indexu disproporcionality.