Informačná bezpečnosť na Slovensku - Šupšák, Jozef
Poznatky o stave informačnej bezpečnosti na Slovensku získané v prieskume realizovanom časopisom eFocus a KIM FPM Ekonomickej univerzity v Bratislave. Riadenie bezpečnosti informačných systémov podporuje zákon č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov a princípy jeho zavedenia špecifikujú štandardy ISO/IEC 17799:2000 a BS 7799-2. Situácia na Slovensku a trendy vo svete. Bezpečnostný outsourcing. Problémy bezpečnosti.