Skutočné a pistené škody koľko stál poisťovne 11. september 2001? - Baláž, Vladimír
Teroristický útok na WTC v New Yorku v septembri 2001. Vyčíslenie škôd. Problém odhadu škôd. Skutočné ekonomické škody a poistené škody. Definovanie terorizmu. Americké neživotné poisťovne. Poisťovníctvo ako významné odvetvie národného hospodárstva, ktoré umožňuje nahrádzať verejnosti i podnikom najrôznejšie straty a škody a tak zabezpečiť plynulé fungovanie štátu.