Obor na trhu telekomunikácií najväčšie podniky na slovenskom trhu - Deutsche Telekom - Baláž, Vladimír
História nemeckej firmy Deutsche telekom (DT) od jej založenia v roku 1949. Motorom rozvoja telekomunikácií sa stali najmä služby mobilných telefónov. Územná expanzia. Vnútorná reorganizácia DT na štyri hlavné divízie ako nezávislé spoločnosti. T-Mobile International. T-Online. T-Systems International. Slovak telekom (ST) pôsobiaci od apríla 1969. Vývoj cien a objemu obchodov s akciami. Akcie Deutsche Telekom na burze.