Zmena podmienok pôsobenia úverových inštitúcií v EÚ
Informácia o návrhu smernice pozmeňujúcej Smernicu o kapitálovej primeranosti (CAD) (93/6/EEC) a konsolidovanú Smernicu o bankovníctve (2000/12/EC), ktorou sa bude uplatňovať v Európskej únii nová bazilejská rámcová dohoda (Medzinárodné zbližovanie kapitálových opatrení a kapitálových štandardov).