Obchodné zmluvy - Kubíček, Pavol
Obchodné zmluvy, zásada zmluvnej slobody a zásada záväznosti zmlúv. V trhovej ekonomike majú osobitné miesto obstarávateľské typy zmlúv : mandátna zmluva, komisionárska zmluva, zmluva o sprostredkovaní, o obchodnom zastúpení, zasielateľská zmluva - stručné charakteristiky. Forma obstarávateľských zmlúv. Okrem týchto konkrétnych obstarávateľských zmlúv je možné uzavierať aj zmiešané a nepomenované zmluvy, ktoré by mohli byť predmetom ďalšieho skúmania.