Nová metóda riadenia z Česka
Nová manažérska metóda Management by Competencies vytvorená v Česku, vytvára nový prístup k riadeniu firiem prostredníctvom rozvoja kompetencií lídrov a manažérov. Charakteristika metódy Management by Competencies.