Na pohľad dobrá investícia zlato - od platidla, šperku, hi-tech materiálu až po investičný nástroj - Vanko, Samuel
Zlato ako alternatíva na bezpečné a málo rizikové investovanie. História používania zlata ako platidla. Ceny zlata. Obchodovanie so zlatom.