Smerom k jednotnému finančnému trhu ako sú v Európskej únii regulované podielové fondy - Baláž, Vladimír
Trh podielových fondov v Európskej únii. Trhová kapitalizácia podielových fondov. Základné právne dokumenty podielových fondov. Dve základné podoby podielových fondov definované v smernici EEC - UCITS a OIECIS. Direktívy upravujúce produkty a správcovstvo podielových fondov. Prijímanie novej legislatívy finančného trhu EÚ.