Zmeny v sociálnom poistení od 1. januára 2005 - Macková, Zuzana
Dňa 1.1. 2005 nadobudol účinnosť zákon č. 721/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Obsah tejto v poradí už 10. novely.