Testování hypotéz o efektivnosti sledovaných trhů - Čámský, František
Vyslovenie hypotézy o slabej informačnej efektívnosti vybraných kapitálových trhov. Model hypotézy efektívnych trhov. Analýza efektívnosti na českom , nemeckom , rakúskom a slovenskom kapitálovom trhu. Testovanie hypotéz efektívneho trhu. Realizácia testov efektívnosti na pražskej burze. Realizácia runs testov. Realizácia testov efektívnosti na frankfurtskej burze. Závery plynúce z uskutočnenia testov efektívnosti pre nemecký kapitálový trh. Testovanie efektívnosti rakúskeho kapitálového trhu. Realizácia testov efektívnosti na viedeňskej burze.