Princip firemní prezentace na webu - Bieliková, Alžbeta
Prezentácia firmy na webe ako forma marketingovej komunikácie so zákazníkom. Možnosť ponuky výrobkov v nadnárodnom meradle. Posilnenie pozície firmy na trhu. Web prezentácia ako súčasť budovania obchodnej značky firmy. Atraktívnosť, aktuálnosť a obsahová príťažlivosť - dôležité znaky internetovej prezentácie firmy.