Controlling v systému řízení firmy - Serina, Pavol
Miesto kontrolingu v systéme riadenia firmy. Strategický a operatívny kontroling. Rozdelenie kontrolingu z funkčného hľadiska. Kontroling prevádzkového kapitálu.