Pramene európskeho práva - Hodál, Matej
Podstata európskeho práva, jeho pramene a spôsob, akým zaväzujú alebo ako môžu zaviazať právne normy, ktoré prijímajú orgány Európskej únie/Európskeho spoločenstva. Dve úrovne európskeho práva - komunitárne právo, únijné právo.