Co by měl dělat ideální lídr?
Aký má byť vedúci manažér z hľadiska psychológie práce. Vodcovské schopnosti osoby v riadiacej funkcii. Stanovenie cieľov a vízií. Otvorená komunikácia a dôvera. Vytváranie pozitívnych vzťahov.