Otázniky uskutočnenej slovenskej penzijnej reformy - Chren, Martin
Hodnotenie dôchodkovej reformy na Slovensku z hľadiska princípu zásluhovosti, doživotnej anuity a neexistujúcej možnosti "vyviazať" sa zo systému dôchodkového sporenia. Hlavné výhrady voči dôchodkovej reforme. Miera náhrady v pôvodnom a novom štátnom priebežnom dôchodkovom systéme.