Starnúť sa má s istotou a dôstojne
Národný program ochrany starších ľudí prezentuje vládnu politiku vo vzťahu k starším ľuďom od r. 1999. Niektoré informácie z poslednej doplnenej verzie. Sociálno-ekonomický rozvoj Slovenska urýchli vekovo integrovaná spoločnosť. Sociálna kvalita. Participácia regiónov. Nedostatočné služby.